Učilište izvor znanja, Vodice

Ustanova za obrazovanje odraslih

Učilište Izvor znanja je ustanova za obrazovanje odraslih i kao nova nastoji se uključiti u obogaćivanje kvalitete obrazovanja kojoj se sada pridaje temeljna uloga u gospodarskom i društvenom napretku.

Pristupanje Europskoj uniji za hrvatski obrazovni sustav znači prihvaćanje novih izazova u smislu kvalitete, prilagodljivosti, mobilnosti i mogućnosti odgovaranja na promjene i potrebe u društvu.

Učilište Izvor znanja nastoji biti jedan od činbenika koji će to omogućiti kroz osposobljavanje za aktivno građanstvo i zapošljivost (stjecanje kvalifikacija za prvo zanimanje, prekvalifikacije, stjecanje i produbljivanje stručnog znanja, vještina i sposobnosti).

Kroz poticanje cjeloživotnog učenja nastojimo omogućiti svima, bez dobne granice, kao što i sam naziv cjeloživotno učenje kaže, naći sebe kroz različita područja i interese, jer učenje je cjeloživotna aktivnost koja nas oplemenjuje i koja je putokaz ka novim iskustvima i spoznajama.

Veliko hvala svim našim polaznicima, profesorima i suradnicima bez kojih u našim početnim koracima ne bi bilo ni našeg uspjeha.

„Vaše Učilište Izvor znanja“